Voorwaarden

Retourbeleid
We doen ons best om een mooi en kwalitatief product te maken waar we trots op zijn en jij gelukkig van wordt.
In principe nemen we geen producten retour. Alle producten worden namelijk persoonlijk voor jou op maat gemaakt en dat betekend dat we ook geen voorraden hebben etc.
Mocht er door onze schuld iets niet goed zijn gegaan zullen we dat zeker voor je oplossen! Neem wel binnen 14 dagen na ontvangst van je product contact met ons op.

Bewaar de originele verpakking.
Deze verpakking is ontworpen om zo goed mogelijk schade te beperken bij verzending.
Als het product niet in originele staat wordt geretourneerd zonder originele verpakking ben je verantwoordelijk voor schade die wordt geleden tijdens retournering.

Geef je aan je bestelling niet te hebben ontvangen maar is je bestelling geleverd op het juiste adres en is er voor ontvangst getekend? Dan kan Linescapes hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

De verzendkosten voor het terugsturen worden helaas niet vergoed.

Afwijkingen van foto
Omdat we met natuurproducten werken kan het zijn dat het product dat je ontvangt iets afwijkt van de foto in kleur, aftekeningen van het hout etc.
We kunnen helaas geen specifieke kleuren of aftekeningen opsturen.

 
Voorwaarden van Restitutie
Mocht het blijken dat wij toch iets fout hebben gedaan zullen we je daar voor compenseren. Let wel op dat als er duidelijke gebruikssporen of beschadigingen zijn het kan zijn dat Linescapes hiervoor een korting op het restitutiebedrag in rekening brengt bij retourneren.


Aansprakelijkheid
Linescapes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die wordt geleden tijdens het gebruik van het product. Ook kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor het correct ophangen van het product. Er zijn veel verschillende factoren die meewegen bij het ophangen zoals, hoe schoon de muur is, kracht van de muur, temperatuur, luchtvochtigheid etc.
Uiteraard doen wij ons best om hoogwaardige kwalitatieve bevestigingsmaterialen mee te leveren. Hier beknibbelen we niet op.

Wij kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade aan de muur. Test dus eerst ergens voorzichtig een hoekje waar je kunt zien of de bevestiging goed samenwerkt met de muur.